Росіяни закрили виїзд з Мелітополя, щоб провести там “призов”

Російські війська повністю блокують виїзд із Мелітополя, аби провести там “призовну кампанію”.

Про це повідомляє в понеділок, 25 квітня, пресслужба Запорізької ОДА. Там пояснили, що таким чином окупанти хочуть “відновити живу силу”.

Водночас, як зазначається в дописі, мелітопольцям почали надходити СМС-повідомлення від загарбників, у яких вимагають повідомляти їм про заплановану евакуацію мирного населення. Окупанти поширюють неправдиву інформацію про те, що ЗСУ нібито готують масові обстріли та вбивства цивільного населення саме під час евакуації.

“Звісно, це абсолютна брехня, але росіяни не вміють воювати чесно, а тому застосовують саме фейки та неправдиві звинувачення”, – повідомляють у пресслужбі.

Російські окупанти також влаштували терор у окупованій Михайлівці. Військові крадуть у місцевих автомобілі та цінні речі.

Читайте також:
В окупованому Мелітополі війська РФ викрали гроші для виплати пенсії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна