Росіяни приготувалися до наступу на Кривий Ріг, – Вілкул

Російські війська готуються до наступу на Кривий Ріг.

Про це ввечері в неділю, 24 квітня, повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

“Ворог проводить формування наступального ударного формування на нашому напрямку в Херсонській області. Найближчими днями ми чекаємо їхнього можливого переходу в наступ. Але ми знаємо про них більше, ніж їм здається, ми розуміємо всі їхні плани, і ми повністю готові до будь-якого розвитку ситуації”, – ідеться в дописі Вілкула в телеграмі.

“Готовий гарнізон міста, готові всі військові частини, ми побудували глибокоешелоновану оборону та багатоступінчасті укріпрайони”, – наголосив колишній нардеп і віцепрем’єр від Партії регіонів, який тепер займає жорстку проукраїнську позицію.

Вілкул розповів, що в останні дні триває “дуже велика робота з допомоги щодо евакуації людей із прифронтової зони”, що південніше.

“Кривий Ріг дає автобуси, швидкі, ми забезпечили допомогу медиків, соціальних працівників. Але люди виїжджають і на велосипедах, і везуть старих та дітей у тачках. За останні три дні за різними напрямками вдалося евакуювати понад 5 тисяч мешканців Херсонської області”, – зазначив голова адміністрації, додавши, що загалом через Кривий Ріг пройшло вже понад 100 тисяч переселенців, а 50 тисяч перебувають у місті зараз.

Також Вілкул зазначив, що продовжується робота щодо посилення всіх ліній оборони міста, і “якщо ви бачите, що десь щось пиляється, ріжеться, копається чи будується, то не треба бігати навколо, знімати та дзвонити у всі служби. А тим паче викладати це все в інтернет”.

Читайте також:
Вілкул – колишньому однопартійцю Царьову на пропозицію “здати” Кривий Ріг: “Іди нах*й, зрадник”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна