Загарбники обстріляли з “Ураганів” Зеленодольськ на Дніпропетровщині

Російські загарбники обстріляли із систем залпового вогню місто Зеленодольськ і село Велика Костромка у Дніпропетровській області.

Про це вранці в четвер, 21 квітня, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“Ніч пройшла під сигнали повітряної тривоги. Окупанти обстріляли з “Ураганів” Зеленодольськ. Людей та будинки не зачепило. Влучили по комунікаціях і залишили місто без світла та води. На цю годину (7:51, – “Н”) фахівці все поновили – вода та електрика є”, – написав Резніченко.

“…продовжуються постійні обстріли звільнених сіл Херсонщини, а також міста Зеленодольськ Криворізького району. Близько о 21:30 (20 квітня, – “Н”) Зеленодольськ обстріляли із систем залпового вогню, трохи пізніше – село Велика Костромка. Є проблеми з енергопостачанням. Працюють ЗСУ, рятувальники, уточнюються наслідки”, – написав у фейсбуці голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 57 – 21.04.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна