93-тя бригада показала роботу своєї РСЗВ на Харківщині. ФОТО

92-тя окрема механізована бригада ЗСУ “Холодний Яр”, яка після успішних дій у Сумській області тепер тримає оборону на Харківщині, показала роботу свого підрозділу реактивної артилерії.

“Ось так боги війни сходять на Олімп. Екіпажі БМ-21 “Град” “холодноярців” “насипають” окупантам. І досить успішно знищують ворожі цілі на Харківщині”, – повідомили в пресслужбі бригади.

“Саме за цю точність, влучність, самовідданість та сміливість їхнього командира – бойового офіцера на ім’я Антон – президент нагородив орденом Богдана Хмельницького III ступеня”, – зазначили в 93 омбр.

Фотогалерея:

РСЗВ Град 93 омбр ЗСУ Холодний Яр - бійці РСЗВ Град 93 омбр ЗСУ Холодний Яр - бійці - зелена ізолента РСЗВ Град 93 омбр ЗСУ Холодний Яр - бійці_1 РСЗВ Град 93 омбр ЗСУ Холодний Яр - бійці_2
<
>

“Проти цих хлопців у росіян немає жодних шансів!” – констатують “холодноярці”.

Читайте також:
Воїни 93 омбр повернули дівчинці з Тростянця телефон, який відібрали в неї російські окупанти

Офіцер 93 омбр: Зброєю за 100 баксів збили російський гвинтокрил, який коштує $15 млн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна