“Путін сказав – після 10 травня все з землею рівняти”. ГУР виклало перехоплення розмови з окупантом

Мобілізований військовослужбовець ЗС Росії Олег Карасьов телефоном розповів дружині про те, які вказівки отримали російські військові щодо подальших дій в Україні: “Путін сказав, якщо до 10 травня ніх***я не зробимо, то все з землею рівняти”.

Про це 13 квітня інформує пресслужба ГУР МОУ, поширюючи запис на YouTube.

Зазначається, що в рамках роботи Міжвідомчого координаційного центру при Головному управлінні розвідки Міноборони, за участі Національної поліції України, отримано чергові перехоплення розмов військовослужбовців противника, які розкривають плани російського командування щодо війни в Україні.

За словами Карасьова, є розпорядження щодо Луганщини: “Рубіжне ще намагаємось «звільнити», а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею зрівнюємо. Не будемо намагатись. Наші контрактники ні х…я просунутися не можуть. Позасідали [ЗСУ] так, що кожен день із танків і зі всієї х***і, а їм пох***й. Наших стріляють кожного дня”.

“Ця розмова підтверджує, що РФ цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва країни, зокрема президента Путіна”, – заявили в ГУР.

Читайте також:
“Прикинь, як вони жили?”: СБУ перехопила розмову окупанта з дружиною, яка просить вкрасти в Україні ноутбук і костюм. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна