Влада має більше інформації про Маріуполь, ніж про це відомо в соцмережах, – Подоляк

Військово-політичне керівництво України в курсі проблеми із боєприпасами в захисників Маріуполя, відстежує ситуацію в режимі реального часу та має більше інформації, ніж відомо в соціальних мережах.

Про це заявив радник керівника офісу президента України Михайло Подоляк у вівторок, 12 квітня.

“Президент і керівництво Збройних Сил роблять усе можливе (та неможливе), щоб знайти рішення й допомогти нашим воїнам. Але ми не можемо комунікувати наші плани та дії публічно, щоб не інформувати ворога. Просимо поставитися до цього з розумінням”, – написав Подоляк у Twitter.

Він зазначив: “якщо Кремль і ненавидить зараз щось більше за Україну, то це слово “Маріуполь”.

“Півтора місяця наші захисники боронять місто від російської орди, чисельність якої більша в 10+ разів. Вони тримаються під бомбардуваннями та вгризаються в кожен метр міста. Вони змушують Україну платити надвисоку ціну”, – написав радник глави ОПУ.

Читайте також:
У Командуванні навели приклади, чому морпіхи в заблокованому Маріуполі б’ються краще, ніж пише книжка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна