У лікарню Донецька з початку війни привезли вже понад 1200 загиблих, – ГШ

Російські окупаційні війська продовжують поповнювати свої лави мобілізованими мешканцями тимчасово окупованих Донеччини й Луганщини та нести втрати.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу у понеділок, 11 квітня.

Зазначається, що з метою оперативного поповнення втрат підрозділів своїх військ окупаційна влада оголосила у Луганську чергову хвилю мобілізації осіб чоловічої статі до 65 років.

Військовослужбовці збройних сил РФ проводять рейди по комунальних підприємствах і заводах для виявлення осіб призовного віку та примусово відправляють їх до військкоматів.

“Разом з тим, у Алчевську, з початком бойових дій, серед мобілізованих місцевих жителів безповоротні втрати складають понад 300 осіб. До лікарні в місті  Донецьк з початку широкомасштабної війни привезли понад 1200 загиблих”, – йдеться в повідомленні. 

Читайте також:
У Криму поширюється інформація, що ЗСУ планують зайти на півострів, – Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна