Мер Балаклії Столбовий втік у РФ разом із сім’єю, – Харківська ОВА

Балаклійський міський голова Іван Столбовий покинув територію громади та виїхав до Російської Федерації.

Про це в четвер, 7 квітня, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає ICTV.

“За нашою інформацією, мер Балаклії зі своєю сім’єю залишив це місто і виїхав на територію Росії. На жаль, ми такі факти маємо, і я переконаний, ці люди понесуть справедливе та жорстке покарання за свої дії, за зраду України і кожного мешканця населеного пункту”, – сказав він.

За словами голови Харківської ОВА, щодо Столбового є кримінальне провадження, тривають слідчі дії, наслідком яких, ймовірно, стане оголошення підозри.

Як відомо, російські війська зайшли до Балаклії на початку березня.

26 березня повідомлялося, що росіяни схопили заступника міського голови Балаклії Харківської області Сергія Полторака. Тоді припускали, що може бути захопленим також і мер міста Іван Столбовий.

Але вже 28 березня з’явилася інформація про те, що балаклійський міський голова не постраждав і вільно пересувається тимчасово захопленою росіянами Балаклією.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 43 – 07.04.2022

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна