У Командуванні ДШВ показали, як солдат 81-ї бригади збиває з ПЗРК російські літаки

Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ показало, як український десантник з 81-ї окремої аеромобільної бригади знищує ворожі літаки з переносного зенітно-ракетного комплексу.

Відео оприлюднила пресслужба ДШВ у п’ятницю, 1 квітня.

Зазначається, що минулого тижня, в одному з районів виконання завдань, майстер-номер обслуги підрозділу протиповітряної оборони 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ солдат Гліб С. з ПЗРК знищив два винищувачі-бомбардувальники Су-34 Повітряно-космічних сил ЗС РФ.

“Виявивши повітряну ціль на висоті близько двох тисяч метрів, я здійснив бойовий пуск, в результаті якого літак вибухнув в повітрі. Через день наше “полювання” також було вдалим, іншу “Сушку” спіткала така ж сама участь”, – розповів десантник.

На оприлюдненому відео зафіксовано бойовий пуск з ПЗРК, у результаті якого було збито винищувач-бомбардувальник Су-34 на висоті 2000 метрів, він вибухнув у повітрі.

Читайте також:
Десантники 80-ї бригади з ПЗРК “Ігла” збили російську крилату ракету, котра летіла на Кропивницький

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна