Окупанти намагалася приховано атакувати ЗСУ під Мар’їнкою – їх “гостинно зустріли” вогнем із гранатометів

У районі Мар’їнки Донецької області військовослужбовці прикордонного підрозділу зірвали спробу здійснення російськими загарбниками прихованої атаки на позиції українських захисників.

Про це вдень у четвер, 31 березня, повідомила пресслужба ДПСУ.

“Прикордонники виявили ворожу піхоту, яка приховано просувалася в напрямку позиції бійців Збройних сил України. Військовослужбовці Держприкордонслужби гостинно пригостили загарбників вогнем з автоматичних гранатометів і кулеметів. Після цього ворог заліг навічно”, – ідеться в повідомленні.

Фото: пресслужба ДПСУ

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну російські війська атакували цей прикордонний підрозділ майже 40 разів, зокрема артилерією, мінометами, піхотою, танками й авіацією.

Попри це, прикордонники разом із побратимами з інших складових Сил оборони України мужньо тримають свої позиції та завдають противнику значних втрат у живій силі і бронетехніці.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 36 – 31.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна