Український банк пропонує окупантам по 100 тисяч рублів, якщо здадуться в полон

В українському державному банку “Укргазбанк” заявили про готовність виплатити по 100 тисяч рублів готівкою російським військовим, які здаватимуться в полон Збройних сил України разом з технікою та зброєю.

Про це йдеться в заяві банку в понеділок, 28 березня, на офіційній сторінці у Facebook.

“Усі ми знаємо, що російському війську бракує мотивації, тому ми вирішили трохи підштовхнути їх до ухвалення правильного рішення і готові заплатити більше грошей, ніж пропонують їм вдома. Готові запропонувати кожному російському загарбнику, який пристане на нашу пропозицію та наважиться здатися в полон зі зброєю та технікою, по 100 тисяч рублів готівкою”, – йдеться в повідомленні.

“Ми розуміємо, що “гості” ці із далекого минулого, де не працюють платіжні системи Visa та Mastercard, тому виплати гарантуємо лише готівкою. Ці гроші для нас не мають жодної цінності, ну не спалювати ж їх, до того ж це не екологічно”, – підкреслили в установі.

У банку закликали колег по банківському сектору також приєднатися до цієї ініціативи.

“Маємо надію, що наші колеги по банківському сектору також підтримають таку ініціативу. Це може бути ще одним внеском у скарбничку нашої спільної перемоги над ворогом”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
Російський солдат здав Україні танк за винагороду. І здався сам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна