“Заходиш у будь-яку квартиру і береш, що хочеш”: СБУ оприлюднила докази мародерства рашистів

Служба безпеки оприлюднює нові докази мародерства російських окупантів в Україні.

Про це вдень в понеділок, 21 березня, інформує пресцентр СБУ.

“СБУ має безліч доказів, що мародерство серед окупантів набуло таких масштабів, що скоро стане їхньою єдиною метою перебування в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Загарбники охоче вихваляються родичам про свої “здобутки”. Черговий інтервент на нових перехоплених розмовах каже, що розбагатіти в Україні – не проблема: заходиш у будь-яку квартиру і береш, що хочеш.

Російський військовий телефонує дружині з української SIM-карти, яку “знайшов” разом із мобільним телефоном. Але це не єдиний його трофей. Вихваляється годинником за 40 тисяч, Play Station-4 та 80 тисячами гривень.

Щоби вразити дружину, переводить цю суму в рублі. Правда, за довоєнним курсом. Каже, що це еквівалент 240 тисяч рублів. “Добытчик”, вочевидь, ще не знає, як санкції знецінили їхню валюту, зазначають в СБУ.

Окупант розповідає, що дехто з його “колег” “приїде додому – і закриє іпотеку”.

“Та поки орки фантазують, як витрачатимуть награбоване, українські військові нищать їх на всіх фронтах. І наша перемога зовсім скоро!”, – наголошують в СБУ.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 26 – 21.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна