Росіян обстрілюють снарядами з інструкцією, як здатися в полон. ФОТО

Українські військові обстрілюють російських загарбників спеціальними снарядами із пропозицією здатися – ці пропозиції містяться у листівках з детальними інструкціями здачі в полон.

Про це вранці в п’ятницю, 18 березня, повідомив пресофіцер 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Ярослав Галас.

“Артилерійський дивізіон 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади обстрілює територію, де розміщені російські війська, спеціальними снарядами, напакованими листівками з детальними інструкціями здачі в полон”, – йдеться в повідомленні.

Ці 122-міліметрові снаряди вибухають у повітрі, і листівки падають на позиції росармії.

У них детально розписаний алгоритм здачі в полон із гарантіями збереження життя, гуманним ставленням, можливістю телефонного спілкування з рідними в РФ, амністією й поверненням додому після завершення бойових дій.

Як зазначили у бригаді, російські військові здаються 128-й бригаді навіть без листівок, однак інструкції з гарантіями будуть додатковим стимулом припинити бойові дії й скласти зброю.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 23 – 18.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна