У Києві від обстрілу загинула актриса Молодого театру Оксана Швець

У Києві внаслідок ракетного обстрілу загинула актриса Київського національного академічного молодого театру, заслужена артистка України Оксана Швець.

Про це вдень у четвер, 17 березня, поінформувала пресслужба театру.

“Непоправне горе в родині Молодого театру. Під час ракетного обстрілу житлового будинку в Києві загинула заслужена артистка України Оксана Швець. Світла пам’ять талановитій акторці! Немає прощення ворогу, що прийшов на нашу землю”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, приблизно о 4:45 17 березня росіяни вдарили по Києву крилатою ракетою, імовірно, “Іскандер”. Сили ППО ЗСУ збили її в небі над Дарницьким районом. Уламки ракети впали на житловий 16-поверховий будинок, спричинивши руйнування і пожежі. Найбільше постраждала квартира на останньому поверсі. Загинула жінка, що перебувала в цьому помешканні. Ще чотири людини були поранені.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 22 – 17.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна