“Кадирівці відступили, вбитих – море, море, море”: перехоплена розмова загарбника під Маріуполем. ВІДЕО

У Службі безпеки України повідомили, що перехоплені розмови російських військових свідчать про величезні втрати серед війська загарбників.

Про це вдень у четвер, 17 березня, інформує пресцентр СБУ.

“Служба безпеки здобула дані про воєнну тактику росіян: “Отримали піз**лєй від України – сховалися, ще раз отримали – знову сховалися”. І так по колу… Видається, у цієї схеми є незначний недолік – застосовувати її можна доти, доки є кому ховатися”, – ідеться у повідомленні.

Як свідчать перехоплені розмови російських загарбників, які є в розпорядженні СБУ, триватиме це недовго, бо втрати ворога величезні.

“Ось що про це говорить російський загарбник, який зараз перебуває під Маріуполем: “Ховаємося ми нах**. Нас є**шать нах**н. Пі**раси йо**ні говорять: “Все взяли, все взяли”, а нас тут є*уть постійно. Я заї**вся вже бінтувати і кінцівки вантажити. 200-х – море, море, море, просто море. У нас уже МАЗів нема, нах**н”, – зауважили в СБУ.

За повідомленням спецслужби, не рятує ворога навіть присутність загонів кадирівців: “Ці йо**ні кадирівці відступили і все, всім пох**. А ми стоїмо і нам постійно прилітає”.

“Що ж, прийшовши з мечем в Україну, вони самі собі підписали вирок”, – наголосили в СБУ.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 22 – 17.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна