Зеленський запровадив безвіз для іноземців, які приїздять для надання гуманітарної допомоги

Президент Володимир Зеленський підписав указ, яким тимчасово запровадив безвізовий режим в’їзду в Україну для іноземців, що прибувають для надання гуманітарної допомоги населенню у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації.

Указ №132/2022 від 14 березня “Про тимчасове запровадження безвізового режиму” передбачає: “Запровадити з 14 березня 2022 року тимчасово на період дії воєнного стану до прийняття Президентом України відповідного рішення безвізовий режим в’їзду в Україну для громадян іноземних держав, які є співробітниками міжнародних медичних чи гуманітарних організацій, фондів чи програм, інших організацій, які прибувають в Україну на запрошення Кабінету Міністрів України для надання гуманітарної допомоги населенню, крім громадян держави, визнаної державою-агресором”.

Кабінет Міністрів має вжити заходів, що випливають із цього указу.

Читайте також:
Зеленський розпорядився встановити безвіз для добровольців Інтернаціонального легіону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна