Епіфаній благословив українців на боротьбу з окупантами

Українці 20 добу героїчно захищають рідну землю від російських загарбників. Глава Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній благословив український народ на боротьбу з ворогом.

Про це очільник ПЦУ повідомив у ефірі загальнонаціонального телемарафону “UA разом”, повідомляє “Укрінформ” уранці у вівторок, 15 березня.

“Ми, як народ, не бажаємо смерті нашим сусідам. Однак оскільки вони прийшли на нашу землю, то ми захищаємо ми захищаємо свою родину, нашу землю. Наші воїни захищають усіх українців. Захищати, вбивати ворога — це не гріх. Ми захищаємо, ми не прагнемо чужого. І той, хто прийшов до нас з мечем, він від того меча і загине. ПЦУ благословляє всіх на цей ратний подвиг”, – сказав митрополит Епіфаній.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 20 – 15.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

“Ми віримо в промисел Божий і довіряємо ЗСУ”: звернення глави ПЦУ митрополита Епіфанія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна