Київ підготувався до можливої блокади

У столиці сформований запас необхідних продуктів харчування, якого вистачить на два тижні для тих двох мільйонів киян, що залишилися в місті.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

“Місто підготувалося до можливих дій у разі блокади. Ті два мільйони киян, які не полишили свої домівки, не залишаться сам-на-сам у разі погіршення ситуації”, – наголошується в повідомленні.

У міській адміністрації наголошують, що столична влада у співпраці з бізнесом “зробила максимум для того, щоб відкрилися магазини та аптеки, а ціни в них зберігалися на доступному рівні”.

У КМДА також подякували українським і закордонним партнерам, які змогли в найкоротший термін забезпечити великі та маленькі магазини найнеобхіднішими товарами й організували їх майже безперебійну доставку.

“Крім того, в столиці виплачуються зарплати і пенсії, тому просимо мешканців Києва за можливості не тільки купувати все необхідне у магазинах, а й оплачувати комунальні послуги, які надаються у повному обсязі. А також допомагайте тим, хто поруч!” – закликає столична влада.

Читайте також:
“Мінуємо об’єкти, встановлюємо блокпости”: Київ готується до оборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна