Внаслідок бомбардування лікарні в Маріуполі загинуло троє людей, серед них – дитина

Внаслідок авіаудару російських військ по лікарні в Маріуполі 9 березня загинули троє людей, серед них – дитина. Ще 17 людей було поранено.

Про це повідомила в четвер, 10 березня, Маріупольська міська рада у своєму телеграм-каналі.

“На сьогоднішній день відомо, що після терористичного бомбардування російськими літаками дитячої лікарні у Маріуполі постраждали 17 людей (діти, жінки, лікарі), троє загинули, серед них одна дитина – дівчинка. Війська Росії цілеспрямовано та безжально знищують мирне населення Маріуполя”, – заявили у міськраді.

Як писала “Новинарня“, вдень 9 березня російські окупаційні війська скинули декілька бомб на дитячу лікарню та пологовий будинок у Маріуполі Донецької області.

10 березня міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров визнав, що російські війська свідомо бомбардували лікарню в Маріуполі.

Читайте також:
Світ ігнорує терор, – Зеленський про авіаудар на пологовий будинок і лікарню в Маріуполі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна