Окупант із “веселого” відео з “градами” потрапив у полон і визнав Путіна “х*йлом”

Українські військові взяли в полон бійця (імовірно, офіцера) збройних сил Росії, який у перші дні масштабного наступу на територію України зняв резонансне відео на тлі обстрілу з “градів”.

Чоловік стояв у полі на тлі чотирьох установок РСЗВ БМ-21 “Град”, які вели вогонь ракетами, посміхався і синхронно кивав головою. На його бронежилеті було прикріплено патч “Вони здохнуть, а ми в рай”.

Це відео поширювали в соцмережах з 25 лютого.

Однак уже 3 березня в месенджерах з’явилося інше відео – на ньому чоловік у формі ЗС Росії, дуже схожий на військового з першого відео, безпомічно лежить на ліжку, і його допит проводить український силовик ха кадром.

Полонений погоджується, що за ці дні він “багато переосмислив”, і погоджується, що “Путін – х*йло”. “Так, я впевнений. Хуйло”, – додає росіянин.

“ЗСУ прийде до всіх. Кудись одразу поділося все нахабство, і Путін миттєво став х*лом”, – коментують це відео українські телеграм-канали.

Читайте також:
Полонені росіяни дали пресконференцію в УНІАН

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна