“Гімнюки”: Венедіктова розбереться з прокурорами, які хотіли втекти з України за хабар

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова пообіцялав розібратися з тими прокурорами, які хотіли втекти з України в час воєнного стану й пропонували за це хабар прикордонникам.

Про це вона написала у четвер, 3 березня, на сторніці у ФБ.

“Скоро проведемо «перекличку» особового складу і зрозуміємо хто на місцях, хто на війні. Також настав час зробити інвентаризацію мотлоху, який втік від своїх співвітчизників. Де ви, гімнюки, знайшли ці десятки тисяч доларів, якими намагались підкупити прикордонників, де?”, – йдеться в дописі. 

“Хоч би службові посвідчення не показували. Вже ганьбіться самі, навіщо тінь на всю прокуратуру кидати. Розумію, що у всіх без винятку правоохоронних органах таких «лицарів» вистачає. Днями доручу створити групу для складання списку «хероїв». Хлопці, ви вже вибачайте, але як кажуть – за законами воєнного часу…”, – додала вона. 

Читайте також:
Полковник СБУ на Херсонщині зливав Росії дані про евакуацію своїх колег і коригував вогонь по них

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна