Щоб ворог не прорвався до Києва, з боку Житомирщини підривають мости. Є жертви

На трасі Київ-Житомир 26 лютого підірвали міст біля села Стоянка, про це свідчать дані НВ і відео очевидців.

Проїзд житомирською трасою закритий, тепер проїхати з Києва до Житомира неможливо.

Як відомо, Стоянка – на трасі Київ-Чоп, на межі міста Київ і Київської області.

Тим часом ДСНС, схоже, говорить також про підрив іншого мосту, із людськими жертвами.

Рятувальники юлизько 11-ї розповіли, що до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про те, що відбулось обрушення легкових автомобілів зі зруйнованого мосту автодороги Київ-Ковель-Ягодин на межі Київської та Житомирської областей.

Чотири чотири людини постраждало. Одна дитина загинула.

На момент прибуття рятувальників встановлено, що зі зруйнованого мосту впали п’ять легкових автомобілів, один з яких повністю знищено вогнем. Необхідна деблокація постраждалих та загиблих в результаті події. Рятувальники передали працівникам екстренної медичної допомоги двох чоловіків, двох жінок та одну дитину, яких в подальшому катерами швидкої медичної допомоги госпіталізували до Бородянської центральної районної лікарні.

Бійці ДСНС провели деблокацію загиблого хлопчика з понівеченого авто (орієнтовно до 8 років), тіло якого транспортували до Бородянської центральної районної лікарні.

На місці діяли підрозділи 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Бородянка та 59-го Державного пожежно-рятувального посту смт Пісківка.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 3 – 26.02.2022

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна