За Суми триває бій, горить КПП ліцею прикордонників

На околицях міста Суми тривають воєнні дії.

Про це повідомив голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький в четвер, 24 лютого.

“На околицях Сум тривають військові дії. Вдруге за день намагаються захопити військове містечко на вул. Кондрат’єва. Шановні мешканці, без потреби не виходьте на вулицю, тримайтеся подалі від вікон!”, – написав Живицький.

Також він додав, що в Охтирці були війська РФ.

“І вибили їх з Охтирки і був наступ від кордону. Рухається техніка через Славгород (колишній Краснопільський р-н) на с. Тарасівку, Солдатське, перетинають річку Ніцаха. Там багато техніки доїхало повз Тростянець до Боромлі. В Охтирці зупинили. На відмінно. Колона, яка зайшла, була знищена у місті”, – повідомив голова ОДА.

У пресцентрі ДПСУ в 23:40 повідомили, що через дії агресора горить КПП Державного ліцею-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України.

“Вихованців ліцею (підлітків) в навчальному закладі не має”, – наголосили в ДПСУ.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна