На Луганщині бойовики спалили вантажівку української сторони СЦКК. ВІДЕО

Внаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ у неділю, 20 лютого, був знищений вантажний автомобіль української сторони Спільного центру координації та контролю припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр Об’єднаних сил.

“20 лютого з напрямку населеного пункту ВЕСЕЛА ГОРА російсько-окупаційними військами було здійснено обстріл позицій Збройних сил України у напрямку населеного пункту ЩАСТЯ з застосуванням міномета калібру 120 мм, станкового протитанкового гранатомета СПГ-9 (6 пострілів), станкового автоматичного гранатомета АГС-17 (30 пострілів), великокаліберного кулемета (10 черг).

Внаслідок цього обстрілу було знищено автомобіль марки ЗіЛ-131 української сторони спільного центру координації та контролю припинення вогню”, – зазначається в повідомленні.

За нашими даними, вантажівка ЗіЛ-131 зі складу СГ СЦКК “Щастя” перебувала на мосту КПВВ “Щастя”.

Як наголошують у штабі ООС, підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії РФ.

“Збройні Сили України дотримуються Мінських домовленостей та відкривають вогонь виключно у тих випадках, коли дії російських окупаційних військ створюють загрозу для життя і здоров’я українських воїнів та мирних громадян”, – нагадують у штабі.

Читайте також:
З початку ескалації росіяни обстріляли 14 населених пунктів, постраждали 5 цивільних осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна