Київська ГЕС – під посиленою охороною

Нацгвардійці та поліція взяли під охорону Київську гідроелектростанцію, розташовану у Вишгороді.

Про це в четвер, 17 лютого, інформує пресслужба Національної гвардії України.

Зазначається, що основним завданням правоохоронців є забезпечення надійного захисту об’єкту, а також унеможливлення несанкціонованих проникнень диверсійних груп для проведення провокацій і дестабілізації ситуації у регіоні та в державі.

Правоохоронці проводять превентивні заходи, зокрема, перевіряють документи громадян і транспортні засоби, патрулюють прилеглу до ГЕС місцевість.

Фото: пресслужба НГУ

За словами заступника начальника Північного Київського ТУ зі служби полковник Олега Дуди, враховуючи виклики сьогодення та покладену на підрозділи Нацгвардії відповідальність, до несення служби були відібрані найбільш досвідчені військовослужбовці Першої Президентської бригади.

Фото: пресслужба НГУ

“Серед них є гвардійці, які несли службу в районі проведення ООС та мають бойовий досвід. Бійці мотивовані та готові спільно з поліцейськими забезпечити надійну охорону та безперебійне функціонування гідроелектростанції”, – сказав посадовець.

Читайте також:
“Продам гараж”: у прямій трансляції Reuters із Майдану з’явився дрон з оголошенням і контактами посольства РФ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна