На Миколаївщині вантажівка протаранила колону військових авто. ВІДЕО

Поблизу повороту до села Луч Миколаївської області, на трасі Одеса – Мелітополь, вантажний автомобіль DAF виїхав на узбіччя, де зупинилася військова колона.

Внаслідок події один військовий отримав тілесні ушкодження, пошкоджено три військові машини, повідомляє “Укрінформ” у вівторок, 15 лютого.

“На автодорозі Одеса-Мелітополь, поблизу повороту до с. Луч Миколаївської області, близько 12:30 водій (1958 року народження) автомобіля ДАФ здійснив виїзд з проїжджої частини на узбіччя, де зупинилася колона військових вантажівок”, – повідомили у відділі комунікації поліції.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження середньої тяжкості отримав 19-річний військовослужбовець, який стояв попереду однієї з машин. Також три військові автівки зазнали механічних пошкоджень.

Читайте також:
На Миколаївщині внаслідок ДТП загинули п’ятеро людей, серед них – дитина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна