Усі контакти Медведчука фіксували з 2016 року, – Венедіктова

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова заявила, що всі контакти проросійського політика Віктора Медведчука ретельно фіксувалися з 2016 року, коли він ще не був народним депутатом.

Як передає “Новинарня” в п’ятницю, 11 лютого, про це Венедіктова сказала в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1”.

“Щодо пана Медведчука, то це була справа 2016 року. Мабуть, ні пан Порошенко, коли він тоді був президентом, ні голова СБУ тих часів навіть не розуміли й не знали, що дуже ретельно фіксуються усі контакти, шляхи Медведчука. Це історія, яка процесуально належним чином проводилася з 2016 року”, – заявила очільниця ОГП.

Вона пояснила, що це відбувалося у рамках контррозвідувальної справи, а отримані матеріали були належним чином легалізовані у процесі кримінального провадження.

Читайте також:
Медведчук із відома Порошенка домовлявся про блокування постачання вугілля з Росії, – ДБР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна