Єрмак прибув до Берліна, де відбудеться зустріч політрадників лідерів Норманді

Керівник офісу президента України Андрій Єрмак у четвер, 10 лютого, прибув до Берліна для участі у зустрічі дипломатичних радників лідерів країн “нормандської четвірки”.

Про це повідомляє пресслужба офісу президента.

“За результатами переговорів у приміщенні посольства України в Німеччині о 19:00 (орієнтовно) відбудеться брифінг”, – зазначається у повідомленні.

Напередодні запланованого на 14 лютого візиту канцлера Німеччини Олафа Шольца до України до Берліну також прибула українська делегація на чолі з першим віцепрем’єр-міністром – міністром економіки Юлією Свириденко.

Українська делегація проведе низку зустрічей із німецькими чиновниками, зокрема з віцеканцлером, міністром економіки та захисту клімату Робертом Габеком, міністром фінансів Крістіаном Лінднером, міністром економічного співробітництва та розвитку Свеньєю Шульце, депутатами Бундестагу та представниками бізнесу.

Головною метою зустрічей із німецькими партнерами є предметне обговорення фінансової взаємодії та підтримки, реалізації проєктів двосторонньої економічної співпраці, розвитку транспортного потенціалу обох країн.

Читайте також:
Радники Норманді зустрінуться у Берліні 10 лютого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна