Окупанти активізували команди для рекрутингових заходів серед мешканців ОРДЛО, – розвідка

Командування Збройних сил Російської Федерації посилює заходи щодо запобігання зниженню укомплектованості особовим складом з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів.

Як інформує пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, з другої половини січня збільшено кількість агітаційних команд від підрозділів противника для проведення рекрутингових заходів серед населення тимчасово окупованих територій на Донеччині та Луганщині.

“Водночас представники військових “комісаріатів” російських окупаційних адміністрацій активізували роботу з приписним складом щодо вступу на військову службу за контрактом та серед колишніх військовослужбовців окупаційних військ для поновлення їх на військовій службі”, ‒ йдеться в повідомленні.

В українській розвідці наголосили, що контроль проведення зазначених заходів здійснюють представники командування Південного військового округу ЗС РФ, які прибули на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях для перевірки стану комплектування особовим складом з’єднань і частин 1-го та 2-го АК.

Читайте також:
У мережу виклали відео з підривом групи бойовиків “ДНР” у мінній пастці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна