В ЗСУ – найбільше хворих на “ковід” з початку епідемії

За три перші дні поточного тижня у Збройних силах України виявили понад 1,4 тис. нових випадків коронавірусної хвороби.

Це найвищий рівень захворюваності на “ковід” з початку епідемії.

Як інформує “Новинарня“, такі дані випливають зі статистики Командування медичних сил ЗСУ.

За підсумками понеділка ішлося про 587 нових хворих, вівторка – 816 (найвищий добовий показник за весь час), середи – 724.

Разом – 1403.

Станом на ранок четверга, 27 січня, в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 3954 особи – теж найбільша кількість за весь час.

“Всього за час пандемії одужало 34 513 осіб, летальних випадків 112. На ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебуває 691 особа”, – інформує КМС.

З початку року від наслідків “ковіду” в ЗСУ померла одна особа (з урахуванням військовослужбовців і цивільних працівників).

Низький рівень смертності пояснюють великою чисельністю вакцинованих проти “ковіду”: першу дозу отримали 238 958 осіб, другу – 233 533 (зі штатної чисельності 261 тис.).

Читайте також:
В Україні за добу захворіли на “ковід” понад 32 тис. людей – найбільше з початку епідемії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна