Українські військові вже навчаються уражати противника із ПТРК NLAW. ФОТО

Тривають практичні заняття з підготовки військовослужбовців Збройних сил України до застосування протитанкових ракетних комплексів NLAW.

Навчання відбуваються у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ у містечку Старичі на Львівщині.

Зі слів начальника академії “сухопутки” генерала Павла Ткачука, три дні інтенсивного вишколу під керівництвом досвідчених інструкторів зі складу Тренувальної місії ЗС Великобританії в Україні “ORBITAL” військові ЗСІ опанували теоретичні основи застосування цього сучасного озброєння.

Фото з ФБ Павла Ткачука

“Сьогодні вони вже на навчально-тренувальному комплексі “Бій в місті”, де навчаються правильним тактичним діям під час ураження противника з NLAW. Адже, як відомо, ці протитанкові ракетні комплекси є дуже ефективними під час ведення оборонного бою саме в умовах міської забудови”, – наголошує Ткачук у своєму дописі у ФБ.

Фото з ФБ Павла Ткачука

“Бачу вогник в очах наших воїнів та повне порозуміння з колегами з Великобританії. Бачу прагнення навчитись новому, аби стійко та професійно захищати Україну від будь-яких намагань агресора”, – додав він.

ПТРК NLAW навчання 6 ПТРК NLAW навчання 5 ПТРК NLAW навчання 4 ПТРК NLAW навчання 3 ПТРК NLAW навчання 2 ПТРК NLAW навчання 1 ПТРК NLAW навчання
<
>

Читайте також:
Британські інструктори вже навчають ЗСУ застосуванню ПТРК NLAW

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна