В аеропорту “Антонов” СБУ відпрацювала знешкодження “терористів”, які захопили літак

Служба безпеки України провела тактико-спеціальні навчання на базі міжнародного аеропорту “Антонов” у Київській області. Спецпризначенці української спецслужби знешкодили умовних “терористів”, які захопили літак з пасажирами та один з авіаційних об’єктів.

Тренування проводили в максимально наближених до реальних умовах. У заходах брали участь підрозділи СБУ, поліції, Національної гвардії та Держслужби з надзвичайних ситуацій, інформує пресцентр СБУ в понеділок, 24 січня.

За легендою навчань, “терористи” захопили заручників у літаку та вимагали його приземлення. При цьому їхні “спільники” захопили диспетчерську вежу в аеропорту та висунули умови звільнення “потерпілих”.

“Після відпрацювання встановленого алгоритму дій керівники оперативного штабу прийняли рішення про здійснення силової фази. В ході її реалізації правоохоронці знешкодили «зловмисників» та «звільнили» заручників”, – повідомили у СБУ.

Навчання проводили співробітники Антитерористичного центру при СБУ у взаємодії з координаційною групою Антитерористичного центру при СБУ у м. Києві та Київській області.

Читайте також:
СБУ вийшла на навчання поблизу Білорусі. Легенда – диверсанти допомагають мігрантам. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна