Мер Харкова заявив, що місто готове дати відсіч загарбникам

Харків був і буде українським містом, мешканці готові захищати його від будь-яких загарбників.

Як передає “Новинарня“, про це заявив мер Ігор Терехов у зверненні до харків’ян, опублікованому на сайті міськради у п’ятницю, 21 січня.

Він також запевнив, що “місто готове дати тверду відсіч потенційному загарбникові, всі сили та засоби для того, щоби відстояти Харків, у нас є”.

Терехов вважає, що приводів для занепокоєння немає, і Харків і надалі успішно розвиватиметься під мирним небом.

“Все буде Харків та все буде Україна!”, – зазначив міський голова.

“Харків був і буде українським містом, жителі якого є громадянами єдиної та неподільної України. І будь-хто, хто посягне його захопити, повинен розуміти – на захист свого улюбленого міста встануть не лише харків’яни, а й усі українці“, – сказав Терехов.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив американському виданню The Washington Post, що Росія може окупувати Харків і це може стати початком великомасштабної війни.

Читайте також:
“А в чому, власне, новина?”: Зеленський виступив зі зверненням щодо ймовірної агресії РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна