У Туреччині затримали 13 підозрюваних у вбивстві українського моряка

У Туреччині правоохоронці під час розслідування загибелі українського моряка Сергія Соловйова, якого знайшли повішеним 17 січня в каюті судна “Маранта”, затримали 13 людей.

Про це інформує видання Cumhuriyet.

“Під час розслідування за фактом повішення українського моряка на судні «Маранта» було затримано 13 осіб через підозру, що моряк був убитий“, – йдеться у публікації.

Загиблий український моряк Сергій Соловйов. Фото: Сumhuriyet

Зазначається, що у лікарні провели розтин тіла 34-річного громадянина України, результати якого засвідчили, що це могло бути вбивство. Головна прокуратура Самсуна проводить розслідування.

Загиблий український моряк Сергій Соловйов працював на вантажному судні, яке перевозило пшеницю з порту Рені до турецького Самсуна.

Керівник консульського відділу посольства України в Туреччині Андрій Білик зауважив, що за попередніми даними, це міг бути суїцид.


Читайте також:

У Туреччині помер український моряк, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна