Водохреще: 8-й полк ССО показав буденне відпрацювання завдань в ополонці. ФОТО

8-й полк спеціального призначення ССО ім. Князя Ізяслава Мстиславича показав своїх операторів, котрі відпрацьовують бойові завдання в ополонці. Військові при цьому одягнені та зі спорядженням.

Відповідні світлини показала пресслужба військової частини у середу, 19 січня.

“Саме в екстремальному середовищі гатується тіло та тух. Сьогодні оператори відпрацювали дії підрозділу під час подолання водних перешкод у зимовий час. Щодня ми вдосконалюємось заради перемоги”, – йдеться в дописі.

У Командуванні ССО теж наголошують, що холодна купіль для спецпризначенців відбувається не лише на Водохреще.

“Підготовка військовослужбовців ССО України відбувається за будь-яких погодних умов. Оператори мають працювати і за шаленої спеки, і за надзвичайно низької температури. Відтак, коли для одних пірнання в ополонку – розвага чи данина “традиціям”, для наших вояків перевірка крижаною водою – це звичайний елемент підготовчого процесу”, – написали в КССО.

Читайте також:
“Українські етнографи не фіксували”: ПЦУ спростувала міф про змивання гріхів купанням на Водохреще

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна