“Нафтогаз” встановив на Донбасі 11 “розумних” зупинок

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій спільно з “Нафтогазом України” встановили 11 “розумних” павільйонів на зупинках громадського транспорту в трьох громадах на Донбасі (в підконтрольних районах).

Про це повідомляє пресслужба відомства.

“…За координації Мінреінтеграції, в рамках реалізації соціальної благодійної програми з відновлення добробуту мешканців і розвитку територіальних громад Донецької та Луганської областей, у грудні 2021 року НАК «Нафтогаз України» облаштовано 11 сучасних функціональних зупинок з освітленням, фотоелектричними елементами, а також панелями для зарядки гаджетів”, – ідеться в повідомленні.

За інформацією МінТОТ, п’ять таких зупинок встановили в Торецькій громаді Донецької області, чотири – в Станиці Луганській та дві – у Шульгинській територіальній громаді на Луганщині.

Фото: Мінреінтеграції

Читайте також:
14 тисячам сім’ям на лінії зіткнення надали можливість оформити субсидії через вимушене надмірне споживання електроенергії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна