На Житомирщині попрощалися із загиблим бійцем 95 одшбр Ігорем Тичиною

У місті Коростень Житомирської області попрощалися із військовослужбовцем 95-ї бригади Ігорем Тичиною, який помер 1 січня в госпіталі після важкого поранення на фронті.

Про це інформує пресслужба Житомирської обласної ради.

“6 січня на центральній площі міста Коростень відбулась церемонія прощання з військовослужбовцем 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Ігорем Тичиною, який 27 грудня 2021 року зазнав важкого кульового поранення від снайпера біля селища Нью-Йорк Донецької області, та помер 1 січня, не виходячи із коми у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону в Харкові”, – йдеться у повідомленні.

Ігор Тичина Тичина похорон 2 Тичина похорон 1
<
>
Фото: пресслужба Житомирської обласної ради

21-річний Ігор Тичина родом із Коростенщини. Виріс у багатодітній родині, був спортсменом-волейболістом. Навчався у Коростенському міському колегіумі (ЗОШ № 10).

Читайте також:
Події на фронті в грудні 2021. ВЕЛИКА ІНФОГРАФІКА

Віддайте їм останню шану. Загиблі воїни 2021 року поіменно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна