Депутат райради на Одещині Градінар привітав виборців із Новим роком на тлі відеозвернення Путіна

Депутат Болградської райради Одеської області від партії “Опозиційна платформа – За життя” Віталій Градінар привітав своїх виборців з Новим роком на тлі відеозвернення президента Росії Володимира Путіна.

Як передає “Новинарня“, відповідний допис депутат опублікував у фейсбуці в п’ятницю, 31 грудня.

“З прийдешнім, друзі! Всім нам миру й благополуччя!”, – написав він та оприлюднив фото із келихом напою.

У коментарях певні користувачі подякували депутату за привітання і також побажали йому всіх благ, але чимало були налаштовані вкрай критично та обурювалися через цей допис Градінара.

Згодом депутат обмежив можливість коментувати його пости в соцмережі.

Скріншот із фб. Джерело: “Апостроф”

Скріншот із фб. Джерело: “Апостроф”

Як пише “Обозреватель”, депутатом Болградської районної ради Одещини Віталія Градинара обрали у 2020 році від партії “Опозиційна платформа – За життя”. Він став одним із 15 членів цієї фракції, яка є найчисленнішою у райраді.

У 2015-2020 роках, політик теж був депутатом Болградської районної ради у колишньому форматі старого Болградського району, куди його обрали від “Опоблоку”. А після розколу останнього у 2019-му він перейшов до фракції “ОПЗЖ”.

Градінар у соцмережах також публікував фото із лідером “Опозиційної платформи – За життя”, нардепом Віктором Медведчуком, висловлював жаль через те, що в Україні не дозволено використовувати російську вакцину “Супутник V” проти коронавірусу. А на виборах міського голови Одеси 2020 року підтримував проросійського кандидата Миколу Скорика.

Градінар Медведчук Градінар Зеленський
<
>
Скріншот із феййсбук-сторінки Віталія Градінара

Нагадаємо, нещодавно народний депутат від “ОПЗЖ” Ілля Кива привітав президента Російської Федерації з днем народження.

Читайте також:
Кива на росТБ виступив за об’єднання України з РФ і виправдав анексію Криму. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна