У Денвері внаслідок стрілянини вбито чотирьох людей, є поранені

Чотирьох людей убито і трьох поранено в результаті масової стрілянини в Денвері. Злочинець також вивів із ладу патрульну машину та поранив поліцейського, перш ніж його застрелили.

Про це повідомляє CNN.

Чоловік відкрив вогонь по людях у Денвері, штат Колорадо. У двох місцях він убив чотирьох людей, кількох поранив і спробував втекти. Коли патрульні спробували затримати його, чоловік розстріляв їхню машину та поранив поліцейського, після чого був застрелений,

За попередньою інформацією, злочинець почав стріляти з пістолета по людях, убивши двох жінок і чоловіка. Після цього він втік і вже в іншому районі міста застрелив ще одну людину. Правоохоронці, які прибули, спробували затримати стрільця, але він відкрив вогонь по патрульному автомобілю, вивівши його з ладу. Ніхто з поліцейських не постраждав, але зловмисник знову втік.

Поліцейським вдалося ідентифікувати машину, на якій пересувався стрілець у передмісті Денвера Лейквуді. На заклики здатися він знову відкрив вогонь по правоохоронцях і спробував утекти в торговому кварталі. Втікаючи від поліцейських, злочинець забіг до готелю Hyatt Place, де поранив службовця готелю. Патрульний, який спробував затримати стрільця живим, отримав тяжкі поранення. Після цього поліції вдалося відкрити вогонь на ураження та ліквідувати вбивцю.

Наразі поліцейський, який отримав тяжке поранення, прооперований, і його стабільний стан. Життю інших постраждалих також нічого не загрожує. Встановлюється особистість зловмисника та мотиви злочину.

Читайте також:
У Москві ексвійськовий влаштував стрілянину через вимогу одягти захисну маску, є загиблі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.