“Чукотка 2021”: в Росії знайшли мертвим депутата-браконьєра, що позував на тлі десятків вбитих гусей

У Російській Федерації знайшли мертвим депутата Магаданської міської думи Олександра Крамаренка, який потрапив у скандал із незаконним відстрілом гусей. Він позував для фото із рушницею на тлі майже двох сотень вбитих птахів.

Про це інформує сайт 360tv.ru.

“Тіло депутата Крамаренка з вогнепальним поранення виявили в його офісі ввечері 19 грудня. Поруч була його рушниця. Слідчий комітет розпочав перевірку, силовики опитують колег та родичів депутата Магаданської міськдуми. Серед версій загибелі депутата розглядають вбивство та самогубство”, – йдеться в повідомленні.

Джерело: 360tv.ru

Олександр Крамаренко став відомий влітку через фотографії з рушницею на тлі слів “Чукотка 2021”, що були викладені з тушок гусей.

У мережі помітили світлини на тлі трупів птахів, викладених у формі трикутника, а також із трофеями у кузові вантажівки. У головному герої фотографій впізнали депутата Крамаренка.

На фото з фразою “Чукотка 2021” нарахували щонайменше 178 вбитих птахів. Імовірний збиток від такого відстрілу оцінили у 700 тисяч рублів (близько 9,5 тис. доларів).

Читайте також:
У Росії затримали п’яного депутата Держдуми Рашкіна з мертвим лосем в авто

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна