У районі ООС двоє бійців підірвалися на вибуховому пристрої

У районі проведення операції Об’єднаних сил двоє українських військових отримали бойові травмування внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Про це в понеділок, 20 грудня, інформує пресцентр штабу ООС у зведенні станом на 11:00.

“З початку доби, станом на 11:00, обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали травмування. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я одного військовослужбовця – тяжкий, другого – середньої тяжкості”, – йдеться в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, протягом минулої доби, 19 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано два порушення режиму припинення вогню, одне з яких – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з артилерії калібру 122 мм. У напрямку Світлодарська російські найманці вчинили обстріл із великокаліберних кулеметів.

Читайте також:
Російські окупанти відправили на Донбас оперативні групи і спецназ, – контррозвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна