Україна депортувала до Вірменії “кримінального авторитета” із санкційного списку РНБО

Українські правоохоронці повернули до Вірменії “кримінального авторитета”, який у травні 2021 року потрапив під санкції рішенням Ради нацбезпеки і оборони.

Про це в п’ятницю, 17 грудня, інформує департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

“Співробітники управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції спільно з працівниками міграційної служби на виконання рішення РНБО та з метою унеможливлення поширення злочинного впливу примусово повернули 41-річного іноземця до країни його походження”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що громадянин Вірменії потрапив під санкції, запроваджені до суб’єктів підвищеного злочинного впливу рішенням Ради національної безпеки та оборони, у травні цього року. Уточнюється, що він був лідером етнічного угруповання.

За даними правоохоронців, у липні 2021 року поліцейські вже затримували та спільно з міграційною службою видворяли так званого “кримінального авторитета” за межі країни.

Але, як заявили у відомстві, цей чоловік натомість нелегально повернувся в Україну і переховувався в Одесі без оформлення належних документів. Тож правоохоронці його затримали та через день повернули до країни походження.

Читайте також:
Голова Верховного Суду Князєв пояснив, чому позови щодо санкцій РНБО “заморожені”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна