МЗС запустило офіційний сайт України мовою іврит

Міністерство закордонних справ запустило офіційний сайт України мовою іврит.

Про це повідомив посол України в Державі Ізраїль Євген Корнійчук під час Ukrainian Israeli Innovation Summit 2021, передає “Укрінформ”.

“Ми спільно з нашими колегами і спонсорами підготували івритомовну версію сайту Ukraine.ua, який є всеосяжним цифровим порталом про Україну, яким цікавляться потенційні туристи, студенти, бізнес та інвестори”, – сказав Корнійчук.

Дипломат наголосив, що сайт постійно оновлюється та підтримується урядом та Міністерством закордонних справ, й івритомовна версія є сьомою, в якій викладається новітня інформація про Україну.

Версія сайту мовою іврит доступна за посиланням.

Нагадаємо, раніше сайт Ukraine Now був доступний англійською, німецькою, французькою, іспанською та арабською мовами. 31 серпня на офіційному сайті України ukraine.ua з’явилася шоста мовна версія – китайська.

Читайте також:
Україна та Ізраїль підписали угоду про вивчення у школах івриту й української

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна