Авто охорони міністра Чернишова використовує спецномери і проблискові маячки, – ЗМІ

Авто охорони міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова, який товаришує з президентом Володимиром Зеленським, використовує номери прикриття і спецсигнали під час руху дорогами Києва.

Про це йдеться в розслідуванні “Української правди”, котре опубліковане у середу, 15 грудня.

Зазначається, що журналісти-розслідувачі спостерігали за “Мерседесом” міністра та “Фольксвагеном” його охорони.

Автомобіль охорони міністра обладнаний проблисковими маяками. Номерних знаків “Фольксвагена” немає у базі поліції а це означає що Чернишову з невідомих причин можна використовувати оперативні номерні знаки – “номери прикриття”.

Журналісти помітили, як авто охорони Чернишова їхало з увімкненими проблисковими маяками, застосовувало звуковий спецсигнал, зупиняло зустрічний потік машин і всупереч правил звертало в бік офісу мільярдера та народного депутата від партії “Опозиційна платформа – За життя” Ігоря Абрамовича.

За інформацією джерел УП в політичних колах, дружина президента Володимира Зеленського товаришує з дружиною Олексія Чернишова.

Чернишов єдиний із членів Кабінету міністрів цьогоріч відвідував святкування дня народження президента Зеленського та приїжджав до президента Зеленського у державну резиденцію в Карпатах у день народження керівника офісу президента Андрія Єрмака.

УП звернулася до міністра Чернишова з питаннями, на яких підставах авто його супроводу використовує спецзасоби та має оперативні номерні знаки, але на момент публікації він не відповів.

Читайте також:
В Україні планують створити 350 Центрів безпеки, – Чернишов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна