Митниця передала прикордонникам турецький бронеавтомобіль Turkar Bizon

Державна прикордонна служба України отримала бронеавтомобіль Turkar Bizon (Buffalo) турецького виробництва.

Про це в понеділок, 13 грудня, повідомила Київська митниця.

“Прототип командно-штабної машини марки TURKAR 2016 року виготовлення був ввезений з Туреччини в 2016 році та через відсутність у власника дозвільних документів одразу не був оформлений. Згодом його заявили в режим митного складу, де він зберігався протягом трьох років”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що термін зберігання, визначений Митним кодексом України, завершився, а власник цього транспортного засобу так і не звернувся до Київської митниці для його митного оформлення.

Після цього командно-штабна машина була передана в дохід держави та зберігалася під митним контролем на складі Київської митниці.

13 грудня відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України митниця передала БТР до сфери управління Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Читайте також:
Україна експортувала до Саудівської Аравії бронеавтомобілі “Козак-5”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна