Вінниччина та Хмельниччина з 15 грудня покидають “червону” зону епіднебезпеки

У Вінницькій та Хмельницькій областях стабілізується ситуація з захворюваністю на коронавірус, відтак з 15 грудня у цих регіонах скасовуються обмеження “червоного” рівня епідемічної небезпеки.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє пресслужба міністерства розвитку громад та територій.

“Протягом останнього тижня показники захворюваності та госпіталізації у цих двох областях пішли на спад. Це дає змогу скасувати обмеження “червоного” рівня епіднебезпеки. Але прошу голів обласних адміністрацій та місцеву владу подбати про те, щоб темпи вакцинації не знижувалися. Це – важливо, адже ми мусимо бути готовими до потенційних наступних хвиль пандемії”, – наголосив міністр Олексій Чернишов.

Вінницька область знаходиться в “червоній” зоні з 18 листопада, Хмельницька – з 30 жовтня.

Читайте також:
Штам “омікрон” може з’явитися в Україні цього тижня, – нарада в Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна