ЗСУ готові до використання “Джавелінів” на фронті в разі масштабного наступу Росії. ФОТО

Українські військові готові до використання переносних протитанкових ракетних комплексів “Джавелін” на фронті в разі масштабного наступу Російської Федерації.

Про це в середу, 8 грудня, у фейсбуці написав журналіст Андрій Цаплієнко.

“Про що би там не домовлялися сильні світу цього, а наша справжня надія в цих окопах і цих людях. Особливо, коли у них в руках легендарні “Джавеліни”, з яким так не хочуть зустрітися російські танкісти. “Ми спокійні, як крапля роси на листку гінкго”, – так у перекладі з військової лексики відповів мені командир на питання про можливий наступ росіян. #УкраїнціЧинитимутьОпір”, – зазначив Цаплієнко і опублікував фото із озброєним українським захисником.

Фото: Андрій Цаплієнко/Facebook

Нагадаємо, нещодавно командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив, що підрозділи, які виконують завдання в районі операції Об’єднаних сил, укомплектовані переносними протитанковими ракетними комплексами “Джавелін”.

Читайте також:
Байден пригрозив Путінові новими санкціями США й союзників у разі військової ескалації, – Білий дім

ЗСУ відпрацювали нову тактику застосування “Байрактарів” і “Джавелінів”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна