У Херсоні затримали кримського наркодилера

У Херсоні затримали кримчанина, який планував незаконно переправити до окупованого РФ Криму психотропні речовини.

Про це вранці в суботу, 4 грудня, повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

“Учора (3 грудня), в ході реалізації оперативної інформації, прикордонники Херсонського загону спільно зі співробітниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції в Херсонській області провели невідкладні слідчі дії в одному з помешкань у місті Херсоні.

Під час обшуку у громадянина України, мешканця тимчасово окупованого Криму, виявили понад 2000 пігулок препарату “Unifed”, які містять у собі психотропну речовину псевдоефедрин, обіг якої обмежено і стосовно якої встановлюються заходи контролю”, – зазначено на сайті ДПСУ.

За даними прикордонників, зловмисник планував незаконно перемістити пігулки через адмінмежу на територію тимчасово окупованого Криму і в подальшому використовувати їх для виготовлення метамфетаміну з метою збуту.

Чоловіка затримали.

Читайте також:
На КПВВ “Каланчак” створили арт-об’єкт з кримськотатарським орнаментом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна