Російські окупанти підвищують зарплати бойовикам, щоб утримати їх на “службі”, – розвідка

Згідно з даними української розвідки, чимало бойовиків із числа російсько-окупаційний військ звільняються та відмовляються “служити”.  Через це Росія підвищила їм на 30% зарплату.

Про це заявив командувач операції Об’єднаних сил Олександр Павлюк в інтерв’ю “Радіо Свобода”, опублікованому в четвер, 2 грудня.

“Є дуже багато проблем у них (бойовиків, – “Н”). Особливо з якістю комплектування особовим складом, яка нівелює всю їхню готовність до ведення активних дій. За даними нашої розвідки, люди з непідконтрольних територій відмовляються “служити”, звільняються. Зараз росіяни все роблять для того, щоби укомплектуватися. Збільшили на 30% заробітну плату, на окремих фахівців також підвищили разові виплати. Планують і в подальшому – в наступні місяці – збільшувати грошове забезпечення, для того, щоби втримати особовий склад”, – сказав Павлюк.

За його словами, окупанти також послаблюють відповідні вимоги щодо можливості залучення охочих з Російської Федерації служити в двох “корпусах”.

“І те, що ми відслідковуємо – настрій. То не дуже у них позитивний настрій. Великий страх, особливо страх щодо нашого наступу”, – повідомив командувач операції Об’єднаних сил.

Читайте також:
Російські окупанти змінили тактику і збільшують активність, – Павлюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна