Уряд виділяє ₴175 млн на посилення охорони українського кордону

Кабінет Міністрів виділяє 175 мільйонів гривень на посилення охорони українського кордону у зв’язку з ускладненням оперативної обстановки на українсько-білоруській ділянці.

Як передає “Укрінформ”, про це в середу, 24 листопада, заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду.

“Розуміючи непросту ситуацію на білорусько-польському кордоні, ми продовжуємо посилювати наші кордони. Не можна виключати, що міграційний дестабілізаційний проєкт може бути поширений на українсько-білоруський рубіж. Маємо бути готові до будь-якого сценарію, тому виділяємо 175 млн грн для посилення охоронних заходів українського кордону”, – сказав очільник уряду.

Він засудив ситуацію, яка склалася: “На наше переконання, використання мігрантів як механізму гібридної агресії є верхом зухвальства та антигуманності. Подібній практиці не має бути місця у цивілізованому світі”.

Читайте також:
На кордоні з Білоруссю розпочалася українська спецоперація “Полісся”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна